مجموعه ظروف مسی تک شما را به خرید بهترین محصولات ظروف مسی دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

مزایا و معایب انواع ظروف مسی

ظروف مسی

ظروف مسی :

چند سالی است که ظروف مسی دوباره از ته گنجه‌ها و انباری‌ها بیرون آمده‌اند تا جای تفلون و استیل و چدن را بگیرند. ظروفی که اتفاقا بسیار گران‌قیمت هستند و خریدن یک سرویس قابلمه و تابه از این جنس برایتان بسیار گران‌تر از ظروف رایج دیگر تمام می‌شود. درباره طعم خوب غذا در ظروف مسی و خواصی که حین پخت به غذا منتقل می‌شود زیاد شنیده‌اید اما درباره ضررهای این ظروف چطور؟

مزایا :

انتقال حرارتی بسیار عالی
پخت مساوی مواد غذایی
معایب :

واکنش با مواد غذایی اسیدی و قلیایی که می تواند یک طعم فلزی به غذاهای پخته شده در ظروف مسی بدهد ، مواد غذایی کم رنگ مانند تخم مرغ ممکن است در اثر ترکیبات ظروف مسی در آن ها رگه های خاکستری ایجاد شود و این بدان معنی است که شما به همراه غذای خود مقدار کمی مس نیز وارد بدن خود می کنید.این مقدار از مس مهم نیست درصورتی که شما بسیار کم در این ظروف پخت و پز می کنید.
نیاز با جلا و تعمیرات مداوم
توجه : جهت جلوگیری از واکنش ظروف مسی با مواد غذایی حتما از ظروف مسی ای استفاده کنید که داخل آنها قلع اندود شده باشد ، این لایه قلع تا حد بسیار زیادی از واکنش مس با مواد غذایی جلوگیری می کند ، لازم به توضیح است درصورت خدشه دار شدن لایه قلع می بایست مجددا توسط تعمییر کار مجرب پوشش قلع ایجاد گردد.

چطور از ظروف مسی نگهداری کنیم؟

ظروف مسی نه تنها به خاطر گران قیمت بودنشان نیازمند نگهداری بهتر هستند، بلکه به دلیل حساسیت عنصر مس هم باید مراقب قابلمه‌های مسی تان باشید. بنابراین توصیه های زیر را رعایت فرمایید:

اگر می‌خواهید لکه‌ای از روی ظرف مسی پاک کنید، روی آن یک برش پیاز بمالید تا راحت تمیز شود.
در ظروف مسی غذاهای اسیدی و ترش نپزید چون لایه داخلی ظرف را از بین می‌برند و باعث ورود بیش از اندازه مس به غذای شما می‌شود.
مراقب باشید که در حین استفاده یا شستشو لایه پوششی محافظ از بین نرود.
در ظروفی که لایه پوششی آنها از بین رفته نباید پخت و پز کرد در این صورت دچار مسمومیت مس می‌شوید که علایم آن تهوع، استفراغ و اسهال است. همچنین مس اضافی در کبد ذخیره شده و باعث از کار افتادن کبد و در نهایت مرگ می‌شود.
ظروف مسی را هرگز نباید در ماشین ظرفشویی قرار داد و باید آنها را بعد از شستن بلافاصله خشک کرد.
برای سرخ کردن بهتر است از ظروف آهنی و مسی استفاده نشود؛ زیرا روند تخریب روغن را تسریع می‌کنند.
برای پاک کردن قسمت‌های بسیار کثیف ظروف مسی و براق کردن آنها نصف یک لیمو ترش را در نمک فرو ببرید و روی قسمت مورد نظر بمالید. مخلوط سرکه و نمک هم مفید است. کافی است وسیله را به همراه یک قاشق غذاخوری نمک، یک فنجان سرکه سفید و مقداری آب به مدت چند ساعت در ظرفی بجوشانید. سپس آن را با محلول صابون و آب داغ بشویید و در نهایت آب بکشید و خشک کنید. شیوه دیگر این است که یک قاشق چای‌خوری نمک را در یک فنجان سرکه سفید حل کنید و به آن آرد بیفزایید تا حالتی خمیری بیابد. خمیر را روی سطوح ظرف بمالید و پانزده دقیقه تا یک ساعت آن را کنار بگذارید سپس با آب گرم ظرف مسی را بشویید و با پارچه نرم و تمیز آن را خشک تا براق شود.
برای شستشوی ظروف مسی از آب گرم و اسکاچ‌های نایلونی استفاده کنید. اما از استفاده از شوینده‌های با قدرت سایندگی بالا خودداری کنید.
به جز لیمو و نمک، برای از بردن لکه‌های روی ظرف و حفظ درخشندگی آنها می‌توان از پولیش مس استفاده کرد.
اگر می‌خواهید ظروف مسی شما زنگ نزند قلم مو را در آب پیاز فرو کرده و آن را روی ظروف مسی بمالید.

سید حسین غدیری

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:

مشاور فروش:  سید حسین غدیری

راه های ارتباطی:

phone icon شماره تماس: 09125418364

phone icon شماره تماس: 02433788313

whatsApp icon پاسخگویی واتساپ: کلیک کنید

email icon ایمیل: sh_ghadiri43@yahoo.com

telegram icon تلگرام: zorofemesitak@

instagram icon اینستاگرام: MES_TAK@

مجموعه ظروف مسی تک شما را به خرید بهترین محصولات ظروف مسی دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *