نگهداری ظروف مسی و اطلاعات مهم آشپزی
نگهداری ظروف مسی و کسب اطلاعات مهم در مورد آن جزء مواردی است که صاحبان رستوران ها و غذاخوری ها باید به آن توجه داشته باشند.چرا که خرید و فروش هر نوع ظروف مسی وابسته به داشتن اطلاعات کافی در این زمینه می باشد.
مکان های استفاده ظروف مسی:
- رستوران ها
- غذاخوری ها
- کافی شاپ ها
- فست فودها
- آشپزخانه منازل
- مراسمات گوناگون
- پختن نذری حلیم، حلوا ،شله زرد، آش و…
نگهداری ظروف مسی:
- عدم استفاده از غذاهای اسیدی و ترش در ظروف مسی جهت از بین نرفتن لایه داخلی
- انتقال ظروف مسی برای قلع اندود شدن دوباره درصورت ازبین رفتن عایق آن
- استفاده نکردن از ماشین ظرفشویی برای شستشو و خشک کردن ظروف مسی بلافاصله بعد از شستن
- ریختن روغن و مایعات داخل ظروف مسی و سپس قرار دادن آن بر روی اجاق گاز
- استفاده نکردن از کفگیر و ملاقه فلزی به هنگام پخت و پز برای جلوگیری از خش افتادن قلع داخل ظروف
- استفاده از براق کننده های ظروف مسی موجود در بازار مانند:مس پاک همانطور که همگان میدانند به علت وجود یون های مس در ظروف مسی و خواص بسیار بالای آن که تاثیر بسزایی در سلامتی دارد و همچنین باعث پخت سریع و خوشمزه شدن غذا ها می شود، باید در استفاده صحیح و نگهداری از این ظروف هم دقت لازم را به عمل بیاوریم.
نگهداری ظروف مسی:
تنها با یک تماس تلفنی و یا مراجعه به سایت تولیدی – بازرگانی تک میتوان ظروف مورد نیاز برای آشپزخانه رستوران ها و غذاخوری ها را تهیه کرد .ما امکان دسترسی سریع و آسان به این لوازم را برای شما خریداران و فروشندگان محترم فراهم کرده ایم. ضمنا برای آشپزی و نگهداری از ظروف مسی می توانید مشاوره های لازم را از ما دریافت نمایید.