استفاده از ظروف مسی در آشپزی تاریخچه طول و درازی دارد . در دوره رنسانس مردم ظروف و گلدان های مسی را برای افزایش حس صمیمیت و زرق و برق به آشپزخانه ها آوردند. در حالی که مس فلزی نرم و باارزش بود به دلیل هدایت سریع گرما خیلی زود جای ظروف دیگر آشپزی را گرفت . از تمام اینها که بگذریم از همان دوران بعد از استفاده از قابلمه و ماهی تابه های مسی ایده ی برق انداختن و تمیز کردن این ظروف هم به روش های مختلفی گسترده شد. ” مک کوهلر” مدیر موفق تولید کننده ظروف مس برند Mauviel در فرانسه بهترین روش ها برای تمیز کردن و مراقبت از این دسته ظروف را در مصاحبه با msn.com مطرح کرد
0