این قابلمه مخصوص طبخ آبگوشت یا دیزی و همچنین کله پاچه میباشد این ظرف مسی بسته به مقدار مصرف در سایزهای مختلفی ساخته می شود دیزی خوری های یک نفره، ۴ نفره، ۶ نفره و ۱۰ نفره از این جمله اند.
اما سایز های پرمصرف عبارتند از:
سایز یک: قطر دهانه 13.5ارتفاع 15
سایز دو: قطر دهانه 15.5ارتفاع 15.5
دیزی خوری تک نفره ویژه رستوران ها.
دیزی خوری چهار نفره
7- کماجدان
کماجدان نیز ازظروف سنتی و قدیمی قابلمه های مورد استفاده ایرانیان است که با اشکال زیبا و دست ساز توسط صنعتگران ماهر و زبردست زنجانی در ۵ سایز ساخته میشوند در این کماجدان ها ممکن است به حالت جفت شونده یا معمولی ساخته شوند برای تهیه این نوع قابلمه مشتریان محترم باید دو هفته قبل سفارش خود را به ظروف مسی تک اعلام نمایند.
۸- انواع قابلمه های نوزادی و قابلمه کودک یا سیسمونی
با توجه به عادت خانم های ایرانی به نگهداری غذای کودک و نوزاد برای وعده های غذایی، سازندگان مبتکر اقدام به ساخت انواع قابلمه های شکیل و زیبای کودک و نوزاد نموده اند که اندازه ها و شکل های آنها برگرفته از اشکال قدیمی تر قابلمه های بزرگ میباشند و سایز عمومی این قابلمه ها عبارت است از:
سایز یک: قطر دهانه 12 ارتفاع 8
سایز دو: قطر دهانه 14 ارتفاع 9