امروزه ظروف مسی در ایران به یکی از پر طرفدارترین و زیباترین لوازم خانه تبدیل شده است. روش تولید آن 10 مرحله دارد که انجام این مراحل باعث می شود ظروف با کیفیت بدست آید.
ظاهر زیبای ظروف مسی ارزش این ظروف را بالا نگه میدارد.
علاوه براین مزایای استفاده از ظروف مسی فقط در ظاهر زیبای آن خلاصه نمی شود بلکه آشپزی با ظروف مسی مانند این است که از یک تخت سفت و خشک به تخت فنری و نرم نقل مکان کنیم که در آن احساس راحتی داریم.
برای تولید ظرف مسی با کیفیت 10 روش وجود دارد:
1- ذوب کردن شمش های مس
2- قالب گیری مواد مذاب
3- نورد کردن قالب های مس
4- برش ورق مس به قطعات کوچکتر
5- گرد کردن ورق مس
6- توزیع ورق مس به استاد کاران
7- قلع کاری
8- پولیش زنی
9- اتصال دسته و در آخر انبار و فروش.
0